menu

 kaart

 

 

 

 

Voorgerechten

“Cavaillon”, franse meloen - grijze garnalen – cocktailsaus. € 15.50

 

Hand gesneden tartaar van Belgisch-Blauw rund - crème van truffel - croutons – kruidensla. € 14.50

 

Huisgemaakte kroketten van het Belgisch boerderij kalf – zachte dragon mayonaise. € 7.50/ € 13.50

 

“Bisque d’Homard” - rijk gevulde kreeftensoep - staartjes van de rivierkreeft - fijne groentjes.  € 7,50 / € 12,50

 

Hoofdgerechten

 

In roomboter gebakken “Tache Noir”, steak van het Belgisch-Blauw rund - romige saus van groene milde peper/stroganoff saus  € 23.50

 

Gegrilde kalfsentrecote – gebakken akkerpaddenstoelen - jus van zomertruffel. € 24.50

 

Zacht gegaarde kabeljauw met kruidenkorst – zomerse groenten – saus van graanmosterd. € 24.50

 

In roomboter gebakken Noordzee tong - braadjus - gebakken kriel aardappelen. Dagprijs

 

Bijgerechten - verse frites € 3.50 - mayonnaise € 0.50 - gebakken kriel aardappelen € 3.50 - salade € 3.50

 

Nagerechten

 

Bourbon vanille roomijs - warme saus van bittere Belgische chocolade - geslagen room. € 8.75

 

Belgisch chocolade ijs - huisgemaakte advocaat - geslagen room. € 8.75

 

Citroen-limoen sorbet - glaasje ijskoude Limoncello. € 8.75

 

Assortiment van Franse kazen / zuurdesembrood / vijgen jam. € 13,50

 

 

Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen blijven garanderen, verzoeken wij vriendelijk om vanaf 8 personen uw keuze te beperken tot 3 verschillende voor- en/of hoofdgerechten.

 

Volg ons

Grote gracht 62

6211SX Maastricht

+31 (0)43 321 04 59

Reserveer nu!