Kerstmenu 2017

Amuse van het huis
Crème van ganzenlever met gemarineerde shiitake en een schuim van wintertruffel
en
Gegratineerde Creuse oester met jonge spinazie
***
Gebakken coquilles met puree van pastinaak, en een jus gemaakt van Canadese kreeft en notensla
Of
Hand gesneden tartaar van Maas-Rijn-IJssel rund met een crème van wintertruffel en kruidensla.
*
Romige soep van Noordzee krabbetjes met fijne groenten
*
Gebakken hertenrug, rode kool met appeltjes en een
Grand-Veneur saus
Of
Gegrilde jonge zeeduivelfilet met een crème van Rozeval aardappel, zeekraal en een Hollandaise saus
*
Sabayon met vanilleroomijs en verse frambozen
Of
Lauwwarme Vacherin mont D’or kaasje met truffel honing, suikerbrood en blauwe druiven
€ 58,50 p.p  
***
Aanvangstijd op beide Kerstdagen:
’s avonds om 19.00 uur
Heeft u een allergie, meld het ons bij u reservering